Έτοιμος για νέα αρχή με Βεργέτη ο Αστέρας

Έτοιμος για νέα αρχή με Βεργέτη ο Αστέρας

bet365

Με τον Βεργέτη στον πάγκο του, ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στη Λιβαδειά στην αναμέτρηση που κλείνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής.

Να βάλει τέλος στην αγωνιστική κατηφόρα του θέλει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος δοκιμάζεται στη Λιβαδειά (13/3, 19:30, Novasports 1HD) από την ομώνυμη ομάδα.

Οι Βοιωτοί έχουν 17 βαθμούς κι ο Αστέρας 20 και όπως καταλαβαίνετε η μάχη με στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα βοηθήσει στην παραμονή αναμένεται να είναι μεγάλη.

Οι Αρκάδες θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Στάικο Βεργέτη, που επέστρεψε στην ομάδα σχεδόν 14 μήνες από την αποχώρησή του.

Για την εν λόγω αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος και Γκοντό, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μάσα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Λάτσιο - Τορίνο, αν ο Ιμόμπιλε σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς.

Έτσι, λογικά, θα δούμε στο 4-2-3-1 του τους: Ντοναρούμα στο τέρμα και Μπέρτο-Γιαννούλη στα άκρα της άμυνας, με τους Σελίν και Χαμντανί στα στόπερ.

Τσουκαλάς και Ιγκλέσιας θα είναι στα χαφ με τους Στανισάβλιεβιτς και Καλτσά να είναι στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Φαρίνια θα είναι πίσω από τον Μανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα