Άρης - Κισσαμικός 1-0

Νίκος Μαρούδας
Άρης - Κισσαμικός 1-0

bet365

Ο Άρης χωρίς να εντυπωσιάσει, με το γκολ του Πίτου Γκαρσία, επικράτησε με 1-0 του Κισσαμικού και μείωσε στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα! Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο φινάλε.

Δύσκολη εντός έδρας νίκη για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι», επικράτησαν του Κισσαμικού χάρη σε ένα πανέμορφο τέρμα του Πίτου Γκαρσία με 1-0. Ωστόσο, η εμφάνισή τους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αποκρουστική με αποτέλεσμα ο κόσμος να αποδοκιμάσει με το τελευταίο σφύριγμα.

Ο Άρης ήταν πιο κινητικός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους Ίλιτς, Τάτο να προσπαθούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Οι προσπάθειές τους όμως σταματούσαν είτε στους αμυντικούς των Κρητικών, είτε στον Λαζαρίδη. Όλα αυτά μέχρι το 31'. Τότε, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Πίτου Γκαρσία με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία και για το 2-0 στο 44', όταν ο Ίλιτς βρήκε τον Τάτο που βγήκε απέναντι στον Λαζαρίδη, ο οποίος έσωσε το σουτ που έκανε.

Στην επανάληψη η απόδοση του Άρη έπεσε κατακόρυφα. Ο Κισσαμικός ήταν σαφώς ανώτερος και πιο απειλητικός, πλησιάζοντας μάλιστα αρκετές φορές το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά αυτό δεν ήρθε και ο Άρης έφτασε κοντά στο 2-0 όταν στο 57' ο Ίλιτς πλάσαρε προ κενής εστίας, με τον Μπουγαΐδη να σώζει με το σώμα. Οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι, κάτι που ωστόσο δεν υπήρχε.

Από την φάση αυτή και έπειτα οι γηπεδούχοι... καρδιοχτύπησαν, με τον Κισσαμικό να απειλεί συνεχώς. Τελικά όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και ο Άρης πήρε μια σημαντική νίκη υπό αποδοκιμασίες στο φινάλε για την εμφάνιση, μειώνοντας στους 6 την διαφορά από τον Απόλλωνα.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης (68' Ιντζίδης), Πίτου Γκαρσία, Παυλίδης, Ανάκογλου (59' Καπνίδης), Ίλιτς, Τάτος (46' Νέτο), Μπαργκάν

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γκούμας, Κουρέλλας, Τσερκέζος (84' Ψιανός), Παντελάκης, Μαρτίνεζ, Μάντζης (68' Στογιάνοφ), Μπουγαΐδης, Νικόλτσης, Τιάγκο Σίλβα, Θέος (64' Μίλιτς)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα