Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Gazzetta team
Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

bet365

Ο Γκριζμάν έστειλε μήνυμα παραμονής με... γκολ! Ο Γάλος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και η Ατλέτικο έφυγε αλώβητη από τη Γρανάδα. Κόκκινη ο Γουακάσο.

«Οπως έχω τονίσει, είμαι ευτυχισμένος στην Ατλέτικο. Αισθάνομαι πολύ ωραία, δουλεύω με έναν υπέροχο κόσμο και δε βρίσκω κανένα λόγο να θέλω να φύγω» είπε ο Γκριζμάν λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Λος Καρμένες! Ο Γάλλος έκανε ακόμα ένα μεγάλο ματς κι έστειλε το δικό του μήνυμα παραμονής με υπέροχο τέρμα! Η Ατλέτικο ίδρωσε, αλλά επικράτησε 1-0 της Γρανάδα, κάνοντας μεγάλο βήμα για το σεντόνι! Οι Μαδριλένοι τα βρήκαν σκούρα, ωστόσο κατάφεραν να διατηρήσουν το εκτός έδρας αήττητο στο 2017 και πλέον πάει... χαλαρή για τον επαναληπτικό με τη Λεβερκούζεν. Η άμυνα ήταν σύμμαχος και ο Γκριζμάν λυτρωτής, με τον Γάλλο επιθετικό να φτάνει τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 9' έχασαν μεγάλη ευκαιρία, αλλά η κεφαλιά του Καράσκο πέρασε άουτ. Η Γρανάδα έγινε πιο σφιχτή στα μετόπισθεν βάζοντας δύσκολα στην αντίπαλό της. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 42' για να κάνει φάση η Ατλέτικο, ωστόσο η κεφαλιά του Γκριζμάν κατέληξε άουτ. Ο Γάλλος είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 54' αλλά το σουτ δε βρήκε στόχο. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά ο Οτσόα ήταν στη σωστή θέση σε προσπάθειες των Κόκε, Καράσκο. Ωστόσο, στο 84' ήρθε η λύτρωση, εξαιρετική ασίστ του Κόκε, εντυπωσιακή κεφαλιά του Γκριζμάν και η Ατλέτικο έφυγε νικήτρια (1-0). Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γουακάκο δέχθηκε δυο κίτρινες σε 20 λεπτά και αποβλήθηκε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα