Ντέρμπι στη Γαλλία και η νέα δοκιμασία του ΑΠΟΕΛ

Κώστας Ζάλιαρης
Ντέρμπι στη Γαλλία και η νέα δοκιμασία του ΑΠΟΕΛ

bet365

Η φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ κάνει σέντρα με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να εκπροσωπεί την Ελλάδα, ωστόσο, ο ΑΠΟΕΛ έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα δοκιμασία στο φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι. Μαγνητίζει το ενδιαφέρον το... ντέρμπι στη Γαλλία ανάμεσα στη Λυών και τη Ρόμα.

Εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας, η κλήρωση για τους «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έστειλε τον ΑΠΟΕΛ πάνω στην Άντερλεχτ, στην επόμενη μεγάλη δοκιμασία για την κυπριακή ομάδα έπειτα από τον θρίαμβο εις βάρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το «ΓΣΠ» θα γεμίσει ξανά, όπως, όμως, θα συμβεί και στο Stade de Lyon, για την αναμέτρηση των «λιονέ» απέναντι στη Ρόμα, σε ένα ματς που έχει πάρει μορφή ντέρμπι λόγω της δυναμικής που έχουν παρουσιάσει οι δύο σύλλογοι από τα προηγούμενα παιχνίδια τους στη διοργάνωση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στο Ροστόφ, όπου ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου έκανε τον Ζοσέ Μουρίνιο να γκρινιάζει δικαιολογημένα, φοβούμενος πιθανούς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ, έχουν προκύψει και δύο «εμφύλιοι» σε αυτή τη φάση, με τη Σάλκε (που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ) να κοντράρεται με τη Γκλάντμπαχ και τη Γάνδη ν' αντιμετωπίζει τη Γκενκ (του τραυματία Νίκου Καρέλη).

Στην Κοπεγχάγη ο Άγιαξ, η Θέλτα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κράσνονταρ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Κοπεγχάγη – Άγιαξ 20:00

Ροστόφ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΑΠΟΕΛ – Άντερλεχτ

Γάνδη – Γκενκ 22:05

Ολυμπιακός – Μπεσίκτας

Λυών – Ρόμα

Σάλκε – Γκλάντμπαχ

Θέλτα – Κράσνονταρ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα