Η απογοήτευση σε Ολυμπιακό για Μπέντο...

Η απογοήτευση σε Ολυμπιακό για Μπέντο...

Η απογοήτευση σε Ολυμπιακό για Μπέντο...

bet365

Από μεριάς Ολυμπιακού υπήρξε ενόχληση και απογοήτευση για όσα γράφτηκαν στην Πορτογαλία για το... διαζύγιο με Μπέντο αλλά και την στάση της πλευράς του Πορτογάλου τεχνικού.
Απογοητευμένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την συμπεριφορά του μάνατζερ του Πάολο Μπέντο αλλά και του ίδιου του Πορτογάλου.
Στο Λιμάνι εκτιμούν πως ο Κάρλος Γκονσάλβες, ατζέντης του έμπειρου κόουτς, είχε... συμβολή σε δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, που μιλούν για παρεμβάσεις της διοίκησης στο έργο του και στην διαχείριση της ομάδας, ότι ζήτησε να μην φύγουν ο Μιλιβόγεβιτς και Ομάρ και άλλες... αιχμές για την διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ. Στον πειραϊκό σύλλογο στέκονται στο γιατί δεν χρησιμοποιούσε τον Ομάρ και γιατί δεν υπήρχε αναφορά στον Ιντέγε, μία μεταγραφή που έγινε με την συμβολή και του εν λόγω ατζέντη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα