Αποφασίζουν για προπονητή στον Αστέρα

Αποφασίζουν για προπονητή στον Αστέρα

bet365

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης όσον αφορά στο θέμα του προπονητή με τα ονόματα των Σκάζνι και Αναστασιάδη να παίζουν πιο «δυνατά».

Μετά το 5-0 από τον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Tότε, αποφασίστηκε να δοθεί ευκαιρία στον Απόστολο Χαραλαμπίδη (προπονητής της Κ20) και να μην προχωρήσουν άμεσα στην πρόσληψη κι άλλου προπονητή. Η ήττα από την Κέρκυρα, όμως, μπλέκει τα πράγματα αναφορικά με τη μάχη για τη σωτηρία κι οι διοικούντες την ομάδα καλούνται να βρουν το πρόσωπο που θα αποτρέψει τον εφιάλτη του υποβιβασμού.

Ήδη τα ονόματα των Σκάζνι και Αναστασιάδη έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά κάποια τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες, μιας κι ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχουν περιθώρια για λανθασμένες κινήσεις, πλέον.

Ο Τσέχος έχει κάνει... κλικ στους Αρκάδες από τις αναμετρήσεις με την Σπάρτακ για τους ομίλους του Europa League, ενώ ο Αναστιάδης είναι έμπειρος, περισσότερο γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και με τις γνώσεις του ίσως έχει πιο άμεση επιρροή στην αλλαγή (κυρίως) της ψυχολογίας της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα