Eπανέναρξη και νέα διακοπή στη δίκη Σισέ-Μαρινάκη

Gazzetta team
Η δίκη Μαρινάκη-Σισέ άρχισε και πάλι, ύστερα από την διακοπή που υπήρξε από το τηλεφώνημα για βόμβα. Ζήτησε εξαίρεση της εισαγγελέως της έδρας ο Γάλλος, στις 19:00 η απόφαση.

Ο Σισέ είναι στην Ελλάδα για την εκδίκαση της υπόθεσης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το επεισόδιο που υπήρξε το Φεβρουάριο του 2011. Όμως, η εκδίκαση της υπόθεσης διεξάγεται με επεισοδιακό τρόπο, καθότι υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα. Γεγονός μάλιστα, που ο Σισέ το δάβασε στο gazzetta.gr.

Η έρευνα από τους πυροτεχνουργούς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ολοκληρώθηκε και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάτι, άπαντες επέστρεψαν στην αίθουσα για να συνεχιστεί η δίκη.

Η πλευρά του Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησε να εξαιρεθεί η εισαγγελέας της έδρας, από τη στιγμή που εμπλέκεται στη διαδικασία αυτοφώρου κατά του Κυριάκου Θωμαΐδη. Η πλευρά Μαρινάκη τονίζει πως είναι παράνομη η παράσταση της πολιτικής αγωγής και το πληρεξούσιο του Τζιμπρίλ Σισέ προς τους δικηγόρους του, μιας και υπάρχει παρέλευση της πενταετίας και έτσι δεν μπορεί να ζητηθεί κάτι τέτοιο. Η πλευρά του Σισέ υποστήριξε πως η αγωγή κατατέθηκε δύο μέρες πριν παρέλθει η πενταετία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στις 19:00 θα βρεθεί νέα σύνθεση στο δικαστήριο για να αποφασίσει σχετικά με το αίτημα της πλευράς του Γάλλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Όλα δείχνουν ότι η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα...