Πρωτοφανής ασέβεια του Βράνιες! (pic)

Πρωτοφανής ασέβεια του Βράνιες! (pic)

Gazzetta team
Πρωτοφανής ασέβεια του Βράνιες! (pic)

bet365

Σε μία εντελώς ακατανόητη κίνηση προέβη ο Ογκνιέν Βράνιες, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, «ανεβάζοντας» στο instagram μια φωτογραφία που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό το βραδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και ο Ογκνιέν Βράνιες με την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έστειλε ένα μήνυμα που από ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως.

Ο Βόσνιος αμυντικός φαίνεται πως είναι λάτρης των Iron Maiden αφού χρησιμοποίησε τον Eddie, την μασκότ του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος για να δείξει ότι ο Ολυμπιακός θα ηττηθεί στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα στην φωτογραφία που ανέβασε δείχνει τον Eddie με σημαία της ΑΕΚ πάνω από το μνήμα του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα