O Γιαννιώτας κράτησε ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ! (vid)

Gazzetta team
O Γιαννιώτας κράτησε ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ! (vid)

bet365

Το γκολ του Γιαννιώτα στο 89' κράτησε ολοζώντανο τον ΑΠΟΕΛ στη μάχη της πρόκρισης, παρά την ήττα 3-2 από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο!

Η Αθλέτικ έμεινε 16ο ματς αήττητη στο Σαν Μαμές (3-2), το αήττητο των 15 αγώνων του ΑΠΟΕΛ έλαβε τέλος, αλλά η υπόθεση- πρόκριση για τους «16» του Europa League παραμένει ορθάνοιχτη! Το γκολ του Γιαννιώτα στο 89΄ κράτησε ζωντανούς τους Κύπριους που έδειξαν πως δεν φοβούνται τους Βάσκους. Βέβαια, για 15ο παιχνίδι δεν κατάφεραν να κερδίσουν ισπανική ομάδα. Η Αθλέτικ μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε τον ΑΠΟΕΛ.

Στο πρώτο τέταρτο η κατοχή έφτασε στο 77%, ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Ντε Μάρκος, Ουίλιαμς, Γεράι, αλλά και ο Μουνιάιν. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ πήρε το προβάδισμα στο 36', όταν από μπαλιά του Βινίσιους ο Εφραίμ πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα, από προσπάθεια του Μπαλενθιάγκα, ο Μερκής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Αντούριθ στο 59' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως στο 61' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ντε Καμάργκο δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει και η Μπιλμπάο με τον Μουνιαϊν πέτυχε το 3-1. Ωστόσο, ο Γιαννιώτας στο 89' μπόρεσε με ιδανικό τελείωμα να σκοράρει και να δώσει πολλές ελπίδες στον ΑΠΟΕΛ!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα