Πανσερραϊκός - Λαμία 0-3 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Πανσερραϊκός - Λαμία 0-3 (vid)

bet365

Η Λαμία πέρασε εύκολα από τις Σέρρες, επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού και έπιασε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην κορυφή της Football League.

Η Λαμία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό με το άνετο 0-3 και έπιασε τον Απόλλωνα στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 6' έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Μπλάζιτς να μην νικά τον Ρίστιτς. Στο 22', ήταν σειρά του Βασιλόγιαννη να μην καταφέρει να σκοράρει, όμως η τρίτη ευκαιρία της Λαμίας ήταν και η... φαρμακερή. Μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Ρίστιτς έχασε την μπάλα από τα χέρια του, αυτή έφτασε στον Τζόκιτς που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό το τέρμα έφερε την Λαμία μπροστά στο ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα της Φθιώτιδας ευτύχησε να βρει και δεύτερο τέρμα. Σγυκεκριμένα, ο Τζόκιτς στο 49' βρήκε τον Ματσούκα (ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ) και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι που δεν είχαν καταφέρει μέχρι τότε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, πήραν κάποια μέτρα χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν. Αυτό έφερε και την αντίδραση του κόσμου, που για ακόμα ένα παιχνίδι ζήτησε την απομάκρυνση του Παναγιώτη Διλμπέρη από τον πάγκο της ομάδας.

Τελικά στο 78', ήρθε και το τρίτο γκολ για την Λαμία. Ο Βασιλόγιαννης, έκανε καταπληκτική ενέργεια από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και βρήκε τον Καραγιάννη ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Καψάλης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Σιάκκας, Ρούτσης (70' Άντριτς), Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσούτσης (27' λ. τρ. Κάκκο), Κανούλας (45'+1' λ. τρ. Γκούρτσας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Βαλιός (50' λ. τρ. Ρόσα), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα