Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

bet365

Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα, π[ου επικράτησαν με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Τρικάλων, που επικράτησε εύκολα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0 και πήρε, έτσι, πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής, ήταν ο Κουσκουνάς, παρόλο που το γκολ που πέτυχε στο 5ο λεπτό δε μέτρησε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 32' ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Μάιγκα, με το οποίο ο Αρναρέλης άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια πήρε ρόλο εκτελεστή και δέκα λεπτά αργότερα με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, χωρίς, όμως, να αλλάξει η εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, η Αναγέννηση δε μπορούσε να αντιδράσει και έτσι ο χρόνος κυλούσε δίχως πολλές συγκινήσεις. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού ο Αρναρέλλης στο 82' είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, ενώ 5 λεπτά αργότερα, ο Μπλέντι με επίσης δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε με δέκα και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με τη νίκη αυτή, ο ΑΟΤ έφτασε τους 21 βαθμούς και με λιγότερο παιχνίδι, αναπτερώνοντας τις, λίγες πλέον, ελπίδες του για άνοδο. Η ΑΣΑ από την άλλη, έμεινε στους 16, μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού - ο Αγροτικός έχει 12 - χωρίς, όμως, η απόσταση να θεωρείται... ασφαλείας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (29' Αρναρέλλης), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Μαχαμάτ (78' Γιαννιτσάνης), Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (65' Έλιο Πίντο), Κουσκουνάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Σμίλτος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντάνκουα (58' Χαλκιαδάκης), Μπλέντι, Υφαντής (67' Τσιλούλης), Ντιατά, Μπιτέλης (79' Ντεμπελέ), Κρητικός.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα