Τελεσίγραφο Παναθηναϊκού σε SuperLeague για Nova

Τελεσίγραφο Παναθηναϊκού σε SuperLeague για Nova

Gazzetta team
Τελεσίγραφο Παναθηναϊκού σε SuperLeague για Nova

bet365

Επιστολή στην SuperLeague σχετικά με τη Nova, απέστειλε ο Παναθηναϊκός, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με το συνδρομητικό κανάλι.

Σε αυτό γίνεται αναφορά στα γνωστά θέματα που υπάρχουν όπως είναι η αλλαγή όρων αποπληρωμής δόσεων, η συζήτηση για νέα σύμβαση κεντρικής διαχείρισης, αλλά και οι επαπειλούμενες ρητρες, με τους «πράσινους» να υπενθυμίζουν στην διοργανώτρια αρχή πως δεν έχει καμία εξουσιοδότηση για τυχόν διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, την κάλεσαν να ενημερώσει την άλλη πλευρά οτι δεν έχει συναινέσει σε κάτι τέτοιο, ενώ παράλληλα ξεκαθάριζαν πως δεν πρόκειται να αφήσουν τη Nova και την SuperLeague να κάνουν οτι θέλουν, αδιαφορώντας για τα ήδη συμφωνηθεντα στη σύμβαση κεντρικής διαχείρισης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα