Λυών - Νανσί 4-0

Gazzetta team
Λυών - Νανσί 4-0

bet365

Η Λυών ξέσπασε στη Νανσί, την οποία σκόρπισε με 4-0. Δύσκολα η Νις, που παραμένει στο 3- από τη Μονακό, σημαντική νίκη η Μετζ.

Η Λυών άφησε πίσω της την ήττα στο ντέρμπι από την Σεντ Ετιέν, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και διέλυσε τη Νανσί με 4-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, με τον Βαλμπουένα να κάνει το 1-0 στο 39’ με γκολάρα.

Δεν πέρασαν παρά 4’ μέχρι να τελειώσουν όλα, με τον Φεκίρ να κάνει το 2-0 στο 43’. Το ματς ήταν τυπική διαδικασία στο δεύτερο μέρος, με τους λιονέ να παίζουν επιθετικά, να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες και να φτάνουν σε άλλα δύο τέρματα. Ο Λακαζέτ έκανε το 3-0 με πέναλτι στο 54’, ενώ ο Ντεπάι το τελικό 4-0 στο 58’ με το πρώτο του γκολ στη Γαλλία.

Η Νις έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Οι νισουά άνοιξαν το σκορ στο 7’ με εντυπωσιακό σουτ του Σιπριέν, όμως είδαν την Σεντ Ετιέν να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες. Οι παίκτες του Φαβρ εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στην επανάληψη, όμως παρά τις ευκαιρίες που έχασαν δεν μπορούσαν με τίποτα να τελειώσουν το ματς. Τελικά, για καλή τους τύχη δεν το πλήρωσαν, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στα άλλα ματς, η Μετζ πήρε πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί της Ντιζόν. Σαρ (46’) και Ντιαμπατέ (66’) έδωσαν το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 78’ με τον Βαρό, όμως να μην μπορούν τίποτα παραπάνω. Ανζέ και Ρεν κόλλησαν στο 0-0, ενώ τέλος η Λοριάν έμεινε στο 1-1 με την Τουλούζ και συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι βιολέ πήραν το προβάδισμα με τον Ντελόρ στο 24’, όμως ο Μαρβό κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’ με τον Μαρβό.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα