Πλήρωσαν για τον Μπουμάλ οι... πράσινοι

Gazzetta team
Πλήρωσαν για τον Μπουμάλ οι... πράσινοι

bet365

Σημαντικό μέρος από τα οφειλόμενα για τον Μπουμάλ έδωσε στον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στον Πλατανιά για τον Κουλιμπαλί.

Το χέρι στην τσέπη έχουν βάλει στον Παναθηναϊκό προκειμένου να κλείσουν τα μέτωπα που είναι ανοικτά και αφορούν αποκτήσεις ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» οι... πράσινοι έδωσαν στον Πανιώνιο 140.000 εξοφλώντας το μεγαλύτερο μέρος των 170.000 που όφειλαμ στους... κυανέρυθρους για την μεταγραφή του Μπουμάλ. Όσον αφορά τα υπόλοιπα 30.000 θα δοθούν μέσα στον επόμενο μήνα.

Στην περίπτωση του Κουλιμπαλί για τον οποίο οι Χανιώτες του Πλατανιά έχουν ήδη καταθέσει προσφυγή για τα 155.000 που τους οφείλονται, στο... τριφύλλι θα έχουμε και πάλι αποπληρωμή, ενώ ανοικτό μένει το μέτωπο με τον Εσιέν, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να έρθουν σε συμβιβασμό με τον Γκανέζο πριν την εκδίκαση της προσφυγής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα