Θρύλος: Στα 44 του, ετοιμάζεται για το 5ο Κόπα Άφρικα της καριέρας του! (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Θρύλος: Στα 44 του, ετοιμάζεται για το 5ο Κόπα Άφρικα της καριέρας του! (vid)

bet365

Ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου είναι ο γηραιότερος παίκτης που έχει παίξει ποτέ σε Κόπα Άφρικα και σε ηλικία 44 ετών ετοιμάζεται για την κατάκτηση του 5ου τροπαίου στον θεσμό!

Η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Μπουρκίνα Φάσο για τα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα και έχει ένα... κρυφό όπλο στη φαρέτρα της.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακά της, Χασάμ Ελ Χαντάρι

Ο οποίος μετρά 150 εμφανίσεις με το εθνόσημο στα 44 του, ενώ έχει κατακτήσει ανέβει 4 φορές στην κορυφή του κορυφαίου θεσμού της Αφρικής.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπουρκίνα Φάσο - Αίγυπτος.

«Λέω στους νεαρότερους παίκτες για τις προηγούμενες επιτυχίες και πως τα καταφέραμε. Αυτός είναι ο ρόλος μου. Έχουν τεράστια πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουν. Θέλουν να κατακτήσουν το κύπελλο και πρώτα απ' όλα θέλουν να νικήσουν την Μπουρκίνα Φάσο», δήλωσε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ο Ελ Χαντάρι έχει κατακτήσει το Κόπα Άφρικα, όπως προαναφέραμε, τέσσερις φορές (1998, 2006, 2008, 2010), ενώ συν τις άλλοις έχει αναδειχθεί πρωταθλητής 8 φορές στην Αίγυπτο! Μιλάμε για έναν ζωντανό θρύλο για τους «φαραώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα