Την Τετάρτη επίσημα στην ΑΕΚ ο Αραούχο (pics)

Την Τετάρτη επίσημα στην ΑΕΚ ο Αραούχο (pics)

Gazzetta team
Την Τετάρτη επίσημα στην ΑΕΚ ο Αραούχο (pics)

bet365

Aπό την Ισπανία υποστηρίζεται ότι ο Αραούχο έκλεισε στην ΑΕΚ και πως την Τετάρτη θα επισημοποιηθεί η μετακίνηση του παίκτη μέχρι τέλος της σεζόν.

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αραούχο στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας.

Το «canariasenhora.com» τονίζει ότι ο παίκτης έκλεισε στην ΑΕΚ, όπου θα παίξει δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν (θα μπει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο), ενώ γίνεται σαφές ότι την Τετάρτη θα υπάρξουν κι οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε στο gazzetta.gr ότι θέλει να έρθει να παίξει για την Ένωση.

«Ναι είναι αλήθεια ότι έχουμε μιλήσει και πως είμαι κοντά στην ΑΕΚ, όμως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα θέμα με τον σύλλογο και δεν με αφήνει ακόμη να φύγω και αφορά έναν άλλον επιθετικό που θέλουν να φέρουν στην ομάδα. Είναι αυτό που περιμένω προκειμένου στη συνέχεια να μετακινηθώ, αλλά πρέπει να δούμε τι θα αποφασίσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Και παρόλο που υπήρξε μια γενικότερη υποβάθμιση του θέματος, στο gazzetta.gr διαβάσατε για τις πιέσεις που ασκούσε ο παίκτης ώστε να κλείσει τελικά στην Ένωση και να βρεθεί η «χρυσή τομή» στη διαφορά των 100.000 ευρώ που υπήρχε.

Από την άλλη, ο δημοσιογράφος Λίτο Χιμένες έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Είναι επίσημο: Ο Σέρχιο Αραούχο, ο ήρωας της ανόδου (της Λας Πάλμας) πάει δανεικός στην ΑΕΚ με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο. Αύριο ταξιδεύει. Ευχαριστούμε ΄Τσίνο'».

Την υπογραφή της στην εν λόγω μεταγραφή βάζει κι η «As».

«Ο Αργεντινός επιθετικός της Λας Πάλμας, Σέρχιο Αραούχο, θα παίξει για την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο σύλλογος από τα Κανάρια νησιά έψαχνε την έξοδο του παίκτη, με τον οποίο συνεχίζεται η διαμάχη των δύο πλευρών. Ο παίκτης είχε βρεθεί θετικός σε αλκοτέστ στις 19 Ιανουαρίου, δύο μήνες μετά τη καταδίκη του σε 9 μήνες φυλάκισης με αναστολή, επειδή είχε αρνηθεί να κάνει το τεστ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα