Ο Πλατανιάς για την «αλήθεια» της Λεωφόρου

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πλατανιάς για την «αλήθεια» της Λεωφόρου

bet365

Στον Πλατανιά δεν άφησαν ασχολίαστη τη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα περί τραμπουκισμού των διαιτητών και απάντησαν, αναφέροντας παράτυπη παρουσία του Παναγόπουλου στο γήπεδο!

Οι Κρητικοί, ενημερώθηκαν για τα όσα ανέφεραν από το «τριφύλλι» μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Πέμπτης, έπειτα και από τα παράπονα που εξέφρασε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου για την διαιτησία.

Έτσι, αυτό που σχολίαζαν, ξεκαθαρίζοντας πως πάντα οι ισχυρισμοί τους στοχεύουν στην «αποκατάσταση της αλήθειας», ήταν πως:

«Οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες μας για ένα πέναλτι φάντασμα και γενικότερα για την κάκιστη διαιτησία, στα μάτια ορισμένων φάνηκαν τραμπουκισμοί. Βέβαια, ίδιοι παράγοντες που μας χαρακτήρισαν ως τραμπούκους, ήταν εκείνοι που μας ζητούσαν να μη γραφτεί στο φύλλο αγώνα η παράτυπη (δεν έχει καμία επίσημη ιδιότητα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιτίας της γνωστής περιπέτειας με τη δικαιοσύνη, ενώ δεν είχε δηλωθεί ούτε στο φύλλο αγώνα) παρουσία του κ.Παναγόπουλου στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης αλλά και στ' αποδυτήρια, ο οποίος αναφερόταν με χυδαίους χαρακτηρισμούς για την ομάδα μας, ενώ δεν δίστασε ν' απωθήσει μέλος της αποστολής στην φυσούνα. Αυτά, γι' αποκατάσταση της αλήθειας για τα όσα συνέβησαν χθες στην Λεωφόρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα