Θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για τον Ενρίκε

Σταύρος Σουντουλίδης
Θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για τον Ενρίκε

bet365

Η περίπτωση του Πέδρο Ενρίκε, παρά την παρουσία του Λούμπος Μίχελ στη Βρετάνη, παρουσιάζει μια καθυστέρηση ως προς την ολοκλήρωση της, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν. Περιμένουν…

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις επαφές του με την πλευρά του Πέδρο Ενρίκε και αυτή της Ρεν και σήμερα το απόγευμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Η πορεία της μεταγραφής του 26χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού κρίνεται από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» ικανοποιητική, καθώς τα’ χει βρει σ’ όλα με τον Πέδρο Ενρίκε και απομένει το «ναι» της Ρεν, όπως έχει αναφερθεί από τη Δευτέρα (16.01) στο gazzetta.gr

Οι Γάλλοι, όμως, δεν έχουν δώσει την τελική απάντησή τους, το θέμα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή εμπλέκεται στη γενικότερη πολιτική της Ρεν την συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο, με αποτέλεσμα να χρειαστούν 3-4 ημέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Πέδρο Ενρίκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα