Ακόμα ανοιχτά θέματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Ακόμα ανοιχτά θέματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού

bet365

Υπάρχει ακόμα... δρόμος για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και μετά την αποψινή κάκιστη εμφάνιση Βιάνα μπαίνει ξανά στην εξίσωση και το θέμα στόπερ. Τι άλλο αναμένεται.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε και ανακοίνωσε ως γνωστόν τον Ανσαριφάρντ και ενώ περιμένει άμεσα τον Σισοκό για το επίσημο deal.

Ωστόσο τα πάρε - δώσε του μπορεί να μην σταματήσουν εκεί. Η έλευση του Ιρανού στο Λιμάνι μπορεί να φέρει εκτός ρόστερ τον Καρντόσο (σ.σ. δεν είναι τόσο εύκολο αλλά μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή του πιθανώς σε Κίνα εάν και κάποιες πηγές έβαζαν στο παιχνίδι και τον Ιντέγε) ενώ υπάρχουν ακόμα τα ανοιχτά μέτωπα για Μιλιβόγεβιτς και για Ομάρ. Για τον Σέρβο αυτό φαίνεται και από το... ψάξιμο που κάνει στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά και σε Λατινική Αμερική ο Ολυμπιακός για παίκτη στον άξονα.

Η τρίτη πάντως χρονικά προσθήκη μπορεί να είναι του εξτρέμ. Είτε με Ντόλι είτε με κάποια άλλη προσθήκη. Εκτός των άλλων όμως με αφορμή και την κάκιστη εικόνα του Βιάνα με Πλατανιά άνοιξε ξανά... συζήτηση για πιθανή κίνηση για στόπερ. Κάτι που θα κριθεί βέβαια άμεσα. Είναι πλέον μια σοβαρή πιθανότητα το να γίνει κίνηση για να κλείσει και στόπερ. Τέλος θυμίζουμε πως ο Μανιάτης δεδομένα θα φύγει με πιθανότερο επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό την Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα