Γαλλία και Ναντ καλούν Πάρντο!

Δημήτρης Τομαράς
Γαλλία και Ναντ καλούν Πάρντο!

bet365

Οι γαλλικές ομάδες δεν ξεχνούν τον Πάρντο, τον οποίον συνεχίζουν να τσεκάρουν για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οι Γάλλοι δίνουν βάσιμες πιθανότητες να κλείσει άμεσα σε Ναντ!

Εδώ και καιρό η Μπορντό είχε ξεχωρίσει τον Κολομβιανό εξτρέμ του Ολυμπιακού. Από την Γαλλία όμως δεν είναι μόνη της.

Υπάρχουν και οι Μονπελιέ και Ναντ που φέρονται να ασχολούνται για τα καλά με την περίπτωση του Φελίπε Πάρντο. Ειδικά όμως η Ναντ. Θυμίζουμε πως για τον Κολομβιανό υπάρχει σχετικό μεταγραφικό... σίριαλ από το καλοκαίρι κυρίως λόγω τουρκικών ομάδων, όπως η Τραμπζονσπόρ.

Οι Γάλλοι μάλιστα εμφανίζονται να δίνουν βάσιμες πιθανότητες για το deal σε Ναντ και πως ο Πάρντο μπορεί να κλείσει άμεσα και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του! Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το εάν θα γίνει συμφωνία για δανεισμό ή αγορά του παίκτη. Προς το παρόν από μεριάς Ολυμπιακού δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση ή επιβεβαίωση για το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα