Μιλιβόγεβιτς: «Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αλλάξω ποδοσφαιρικό περιβάλλον»

Μιλιβόγεβιτς: «Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αλλάξω ποδοσφαιρικό περιβάλλον»

Δημήτρης Τομαράς
Μιλιβόγεβιτς: «Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αλλάξω ποδοσφαιρικό περιβάλλον»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ανοίγει τα... χαρτιά του για το μέλλον του! Τι λέει για την πιθανότητα μεταγραφής του, τις επιθυμίες του και την θέση του Ολυμπιακού.

Στο Alo.rs μίλησε ο Σέρβος άσος, που κοστολογείται από τους συμπατριώτες του στα 7 εκατ. ευρώ και αναφέρουν πως τον παρακολουθούν και ενδιαφέρονται οι εξής ομάδες: Άρσεναλ, Λέστερ, Ρόμα, Γουέστ Χαμ, Μονακό, Μαρσέιγ, Μάλαγα, Φενέρ και Αταλάντα.

Ο Μιλιβόγεβιτς σχολίασε τα του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος και μαζί και τις προθέσεις του Ολυμπιακού λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός αποφασίζει και κρίνει τι είναι καλύτερο για μένα και την ομάδα.

Απ' όσο ξέρω ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αλλάξω ποδοσφαιρικό περιβάλλον τον Γενάρη. Εγώ θα ήθελα να κερδίσω έναν ακόμα τίτλο με την ομάδα. Θα μπορούσα να είχα φύγει διότι υπήρξαν προσφορές (σ.σ. εννοεί παλαιότερα), όμως είμαι πολύ καλά στην ομάδα και περνάω εξαιρετικά στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πάντα θα υπάρχουν εκτιμήσεις και φημολογίες. Μιλώντας για το τώρα εγώ δεν ξέρω να υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις. Εάν υπάρχουν είμαι βέβαιος πως θα τις δουν και θα τις αξιολογήσουν σοβαρά στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός ξέρει καλύτερα από μένα τι είναι το σωστό και για τις δύο. Εγώ αισθάνομαι και είμαι πολύ καλά στην ομάδα και θα συνεχίσω να δίνω το 100%». Ακολούθως καταπιάστηκε με την Εθνική της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα