Με Βουό πρωτιά και πρόκριση

Αντώνης Σαούλης
Με Βουό πρωτιά και πρόκριση

bet365

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Ηρακλή και προκρίθηκε ως πρώτος από τον τρίτο όμιλο. Πρωταγωνιστής ο Βουό ο οποίος είχε ασίστ και γκολ για τους Κρητικούς. Ο Λουκίνας το γκολ για τον Ηρακλή.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολύ ποδόσφαιρο για να διακρίνεις ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να κάνει την διαφορά. Δύο τρία παιχνίδια του ΟΦΗ εάν παρακολουθήσεις θα καταλάβεις πως ο Βουό είναι... τέρας. Με την καλή έννοια. Μπορεί να κάνει μια άμυνα άνω κάτω μόνος του.

Οπως το έκανε και κόντρα στον Ηρακλή. Σ' ένα πολύ κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος ο επιθετικός του ΟΦΗ ήταν μια όαση. Ουσιαστικά είχε συμμετοχή στις μοναδικές φάσεις των Κρητικών στα γκολ. Ασίστ στον Ογκμποε στο πρώτο ημίχρονο, γκολ με κεφαλιά-κανονιά στο δεύτερο ημίχρονο.

Προφανώς ο ΟΦΗ βρήκε αρκετούς χώρους στη συνέχεια και έχασε ευκαιρίες ν' αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Αλλά μέχρι εκείνο το σημείο την διαφορά την έκανε ο Βουό. Εν τέλει αποδείχθηκε υπεραρκετή η συνεισφορά του. Ο ΟΦΗ όχι μόνο νίκησε, όχι μόνο πήρε την πρωτιά στον όμιλο αλλά έκανε κι όλους αυτούς που ψιθύριζαν για τα περί ισοπαλίας να... εξαφανιστούν.

Γιατι εν τέλει ο Ηρακλής παρά το γεγονός ότι μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Λουκίνα (στο 91' για την ακρίβεια) ήθελε ακόμα ένα γκολ για να προκριθεί. Αυτό δεν ήρθε ποτέ και για να είμαστε δίκαιοι δεν άξιζε κιόλας να έρθει με την εμφάνιση που έκανε στο Ηράκλειο. Ετσι ο ΟΦΗ προκρίθηκε και ταυτόχρονα έκανε το... χατήρι στον Παναθηναϊκό ο οποίος νίκησε στη Ριζούπολη και πέρασε ως δεύτερος.

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Νάστος, Όστοϊτς, Βουό, Κομεσίδης, Χαντί, Αντουκόρ, Βαλλιάνος, Όγκμποε, Ράντι
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Γιαννίκογλου, Λάμπρου, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος, Κυριακίδης, Κούρος, Λουκίνας, Καραγκούνης, Πασάς, Ρούσσος, Στάμου

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα