Οι Βόσνιοι στέλνουν Τσίμιροτ στη Σασουόλο

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι Βόσνιοι στέλνουν Τσίμιροτ στη Σασουόλο

bet365

Βοσνιακά ΜΜΕ αναπαράγουν την πληροφορία περί ενδιαφέροντος της ιταλικής Σασουόλο για τον Γκόικο Τσίμιροτ, που πριν από λίγες εβδομάδες υπέγραψε την επέκταση συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βόσνιος μέσος του «Δικεφάλου» φαίνεται να αποτελεί ένα από τα ονόματα, που θα απασχολήσουν έντονα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν σήμερα την είδηση περί υπαρκτού ενδιαφέροντος από την πλευρά της Σασουόλο.

Όπως τονίζουν στα ρεπορτάζ τους οι Βόσνιοι, ο Τσίμιροτ είναι στη λίστα των υποψήφιων παικτών για απόκτηση τον Ιανουάριο από την ιταλική ομάδα, αποκαλύπτοντας ότι αναμένεται το ενδιαφέρον να επισημοποιηθεί με την πρόταση αγοράς προς τον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα δεν είναι αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο πώλησης του Βόσνιου μέσου, άλλωστε για το λόγο αυτό πριν από λίγες εβδομάδες συμφώνησαν μαζί του και επέκτειναν το συμβόλαιο του μέχρι και το καλοκαίρι του 2019 προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη στα χέρια τους.

Η ρήτρα του Τσίμιροτ είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, στον ΠΑΟΚ πάντως συζητούν για την παραχώρησή του και μ’ ένα πολύ μικρότερο ποσό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα