Οριστικά δίχως κόσμο το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Οριστικά δίχως κόσμο το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

bet365

Η προσφυγή του Ατρομήτου απορρίφθηκε και σε τρίτο βαθμό, με αποτέλεσμα η Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να διεξαχθεί οριστικά δίχως κόσμο στο Περιστέρι. Έντονη δυσαρέσκεια στον Ατρόμητο

Οριστικά χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Περιστέρι. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, απέρριψε (όπως αναμενόταν) και σε τρίτο βαθμό την προσφυγή των Περιστεριωτών για την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που της είχε επιβληθεί.

Έτσι, εκτός από την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, παραμένει και το πρόστιμο, αλλά και ο ένας χρόνος απαγόρευσης εισόδου στον Γιώργο Σπανό μετά την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, στον Ατρόμητο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και εκνευρισμός με την στάση που κράτησε η ΕΠΟ στην εκδίκαση.

Στον Ατρόμητο επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για την θέση της ΕΠΟ η οποία κατά την εκδίκαση της έφεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο παρέστη ως πολιτική αγωγή και ζήτησε να διατηρηθεί η ποινή των κεκλεισμένων θυρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς η ΕΠΟ είθισται να παρεμβαίνει σε θέματα αδειοδοτήσεων, αλλά ποτέ σε θέματα τιμωρίας μιας έδρας. Για την στάση αυτή της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος των Περιστεριωτών, Γιώργος Σπανός ζήτησε ήδη συνάντηση με την προσωρινή διοικούσα επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ στις αρχές της νέας εβδομάδας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα