Πάλι ρόμβο, χωρίς Τσιγκρίνσκι!

Γιώργος Τσακίρης
Πάλι ρόμβο, χωρίς Τσιγκρίνσκι!

bet365

Ο Ζοζέ Μοράις συνέχισε την προτίμηση στο 4-4-2 με ρόμβο και φαίνεται πως η ΑΕΚ έτσι θα ξεκινήσει στο αυριανό ματς με την Κέρκυρα...

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται αύριο (στις 19:30) στην Κέρκυρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα έχοντας σαν μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης. Θα πρόκειται για τη δεύτερη φορά μόλις στη διάρκεια της σεζόν που η Ένωση φτάνει σε δεύτερη διαδοχική νίκη, κάτι που είχε καταφέρει όταν νίκη την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ και την Βέροια στην Ημαθία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ζοζέ Μοράις φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να έχει επιλέξει το 4-4-2 αλλά με ρόμβο στη μεσαία γραμμή και όχι στην κλασική του μορφή όπως είχε εφαρμόσει στο πρόσφατο παρελθόν! Σημειώνουμε πως φαίνεται να... κλείδωσε τον ρόμβο διότι δυο μέρες σερί (χθες και σήμερα) εστίασε στη συγκεκριμένη δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκπληξη αφορά στο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ με τον Μοράις να επιλέγει να αφήσει εκτός τον Τσιγκρίνσκι και να δουλεύει με τους Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο. Οι υπόλοιποι ήταν οι... αναμενόμενοι: Ντίντακ αριστερό μπακ, Γκάλο δεξί μπακ, τετράδα στα χαφ Σιμόες (κόφτης), Γιόχανσον - Γαλανόπουλος (δεξί και αριστερό εσωτερικό χαφ αντίστοιχα), με τον Μάνταλο να είναι σε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τους Αραβίδη και Αλμέιδα.

Εννοείται πως όπως πάντα κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης, απόψε το βράδυ, θα υπάρξει και η καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου και του τρόπου που αγωνίζεται με κάθε λεπτομέρεια επισημαίνοντας όλα τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Κέρκυρας, προφανώς έχοντας πολλά στιγμιότυπα (και) από το ματς των γηπεδούχων την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό...

Σε ότι αφορά τους τραυματίες τα μαντάτα είναι προφανώς ευχάριστα. Κι αυτό διότι ο Πλατέλλας κατάφερε να γυμναστεί σε φουλ ρυθμό, τη στιγμή που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος εκγύμνασης. Οι Βάργκας, Μπακασέτας και Ντίας συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμά τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα