Τέλος ο Βούλγαρης από την ΑΕΚ

Τέλος ο Βούλγαρης από την ΑΕΚ

Gazzetta team
Τέλος ο Βούλγαρης από την ΑΕΚ

bet365

Παρελθόν από το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ είναι ο γυμναστής Παναγιώτης Βούλγαρης, ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει τον ίδιο ρόλο στην ομάδα Σανγκάι Σενχούα της Κίνας.

Με δήλωσή του στο σάιτ της ΑΕΚ ο Παναγιώτης Βούλγαρης ευχαρίστησε την ΠΑΕ:

«Υπήρξε τιμή μου, που αποτέλεσα μέλος του προπονητικού τιμ της ΑΕΚ και υπηρέτησα από τη θέση του γυμναστή μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον κ. Μπάγεβιτς για την ευκαιρία που μου έδωσαν, τον κ. Δημητριάδη για την άψογη συνεργασία, που είχαμε, και βεβαίως όλους τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Δέθηκα με αυτόν τον σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Εις το επανιδείν!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα