Σαμπντόρια – Σασουόλο 3-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σαμπντόρια – Σασουόλο 3-2 (vid)

bet365

Από την παγωμάρα του 0-2 στο «Λουίτζι Φεράρις», η Σαμπντόρια σε ένα τρελό εφτάλεπτο από το 84ο μέχρι και το 91ο λεπτό έφερε τα πάνω – κάτω και πήρε τεράστια νίκη με το τελικό 3-2 επί της Σασουόλο!

Οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν, είχαν το πάνω χέρι, τραβούσαν τα μαλλιά τους με την χαμένη ευκαιρία του Μπρούνο Φερνάντες στο πρώτο ημίχρονο, σκέφτονταν πως το γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου και πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν, όμως τα... πρώτα τέρματα που ήρθαν ήταν για την ομάδα του Ντι Φρανσέσκο!

Ο Φεντερίκο Ρίτσι με ωραία προβολή από τη μικρή περιοχή έπειτα από γύρισμα που έγινε από αριστερά άνοιξε το σκορ για τη Σασουόλο στο 64ο λεπτό παντελώς κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ενώ, με την άμυνα των γηπεδούχων να έχει ανέβει πλέον αρκετά ψηλά, ο Ραγκούσα βγήκε στην αντεπίθεση στο 74' και έφτασε μέχρι το τέλος, πλασάροντας για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το «Λουίτζι Φεράρις» δεν μπορούσε να πιστέψει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο παιχνίδι όπου το σύνολο του Τζιαμπάολο ήταν πολύ ανώτερο, όμως η μοίρα της Σαμπντόρια έκρυβε... τεράστιες εκπλήξεις.

Αρχικά, ο Κουαλιαρέλα στο 84' με διπλή προσπάθεια, αφού το πρώτο του σουτ βρήκε στο δοκάρι, μείωσε σε 2-1, πετυχαίνοντας το 100ο του γκολ στη Serie A.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, από πάσα του Κουλιαρέλα έπειτα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Μουριέλ με εύκολο πλασέ σε κενή εστία ισοφαρίζει και στο 90' ο σκόρερ του πρώτου και δημιουργός του δεύτερου τέρματος κερδίζει πέναλτι!

Ο Μουριέλ ευστοχεί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και η Σαμπντόρια σε διάστημα 7' φέρνει τούμπα όλο το ματς για να πάρει τους τρεις βαθμούς!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μίλαν - Ιντερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα