Πρόσκληση σε ΕΠΟ και Football League για συμμετοχή σε στρογγυλή τράπεζα

Gazzetta team
Πρόσκληση σε ΕΠΟ και Football League για συμμετοχή σε στρογγυλή τράπεζα

bet365

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ) προσκάλεσε την ΕΠΟ και τη Football League να πάρει μέρος στη στρογγυλή τράπεζα με θέμα «προοπτικές του επαγγελματικού αθλητισμού» στις 2 Δεκεμβρίου.

Ο επιστημονικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός της ΕλλΕΕΔΑΑ διοργανώνει σε συνεργασία με την Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), η ΕλλΕΕΔΑΑ οργανώνει το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής, που θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦΑΑ Αθηνών, στη Δάφνη, στις 2-4 Δεκεμβρίου 2016, με κεντρική θεματική: «Επιχειρηματικότητα στον Αθλητισμό». Με επιστολή που απέστειλε με αποδέκτες τους Κουτσοκούμνη, Δρόσο, καθώς και στους αντιπροέδρους της Football League Γιαννόπουλο και Λεουτζάκο, τους προσκαλεί σε συμμετοχή στη συζήτηση για τις προοπτικές του επαγγελματικού αθλητισμού.

«Η αξία που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτή της εκπαίδευσης, η οποία πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι το ασφαλέστερο και αποδοτικότερο μέσο για να κατανοηθεί το παρελθόν, να οργανωθεί το παρόν και να σχεδιαστεί το μέλλον. Θεωρώντας ότι και το ποδόσφαιρο της χώρας θα ωφεληθεί από τη δημιουργία δομών εκπαίδευσης σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην στρογγυλή τράπεζα με θέμα:«Προοπτικές του επαγγελματικού αθλητισμού», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:30 – 18:00», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

 

Τελευταία Νέα