Τριάρα κόντρα στον Αστέρα Πετριτής η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Τριάρα κόντρα στον Αστέρα Πετριτής η Κέρκυρα

bet365

Άνετη φιλική επικράτηση για την Κέρκυρα κόντρα στον Αστέρα Πετριτής, με 3-0.

Φιλικό ξεμούδιασμα είχε το πρόγραμμα της Παρασκευής στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να... ξεμουδιάσει κόντρα στον Αστέρα Πετριτής, με τους ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο να μπαίνουν και να επικρατούν 3-0.

Το σκορ άνοιξε ο Ανδρεόπουλος στο 30', με τον νεαρό μέσο να βρίσκεται σε καλή μέρα και να κάνει και το 3-0 στο 60'. Το 2-0 είχε κάνει ο Παμλίδης στο 35'. Για 25 λεπτά αγωνίστηκαν και οι Τρεπεκλής, Γκερέκος, δύο παιδιά που αγωνίζονται με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Όσοι αγωνίστηκαν με την Βέροια, έκαναν προπόνηση το πρωί.

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Ανδρεόπουλος, Αντιλέχου, Ναζίμ, Τζανουλίνος, Ντουαλά, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος, Γρομητσάρης, Χιτντζίδης, Αρναρέλλης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τριαντάφυλλος, Τρεπεκλής, Γκερέκος.

Αστέρας Πετριτής: Ριγανάς, Τζήλιος, Λέσσης, Πολύζος, Πάγκαλης, Γράντος, Γαστεράτος, Τόμπρος, Γούναρης, Μάμαλος, Ρούμπος. Έπαιξαν και οι: Αυλωνίτης, Νικομάνης, Καλούδης, Τσιάβος, Βλαχόπουλος, Γεωργοπάλης, Τριβυζάς, Κορμπάς, Φωτεινός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα