Κλάους: Ένα «καυτό» θέμα που θέλει απαντήσεις…

Κλάους: Ένα «καυτό» θέμα που θέλει απαντήσεις…

Κλάους: Ένα «καυτό» θέμα που θέλει απαντήσεις…

bet365

Τι μπορεί να έχει οδηγήσει τον Ιβάν Σαββίδη στην απόφαση να βάλει «πωλητήριο» στον Στέφανο Αθανασιάδη; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του επίσημου ΠΑΟΚ για το τι ακριβώς ισχύει γύρω από το «καυτό» θέμα.

Δεν είναι από τα θέματα που άνετα μένουν στον… αέρα χωρίς απαντήσεις.

Γενικότερα δημιουργούνται πολλά ερωτήματα (αλήθεια, πόσο εύκολο είναι να πωληθεί σε μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ένας επιθετικός, που έχει ξεκινήσει τη χρονιά με μόλις 3 γκολ;) γύρω από την συγκεκριμένη πρόθεση του ΠΑΟΚ και τις όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί για το μέλλον του Κλάους στην ομάδα.

Γι’ αυτό και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ οφείλει το συντομότερο δυνατόν να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το σημερινό θέμα αθλητικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης, στο οποίο μάλιστα ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας εμφανίζεται «ενοχλημένος» γι’ αυτό και «άναψε πράσινο φως για την παραχώρησή του», όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της «Metrosport».

Όπως είναι λογικό και επόμενο, ήδη, έχουν αρχίσει οι πρώτοι ψίθυροι γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, που όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι και το πιο εύκολο ως προς τη λύση του, καθώς εκτός από πιθανούς αγωνιστικούς λόγους και αιτίες, που ίσως να οδήγησαν τον κ. Σαββίδη σ’ αυτή την απόφαση, λέγεται και γράφεται, ότι υπάρχουν κι άλλου είδους παράπονα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ προς τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Επίσης, θα πρέπει σύντομα να ξεκαθαρίσει τη θέση του τόσο ο ίδιος ο Στέφανος Αθανασιάδης (που έχει συμβόλαιο για ακόμη 1,5 χρόνο και έχει να λαμβάνει ένα ποσό άνω των 1,3 εκατ. ευρώ), όσο και ο Λούμπος Μίχελ στον οποίον, προφανώς, ο Ιβάν Σαββίδης θα γνωστοποίησε πρώτο απ’ όλους, ως αθλητικό διευθυντή της ομάδας, την απόφαση του να μπει «πωλητήριο» από τον «Δικέφαλο» για τον 28χρονο επιθετικό.

Προφανώς και η έντονη ονοματολογία γύρω από επιθετικό, ενόψει Ιανουαρίου, να μην είναι τυχαία και το ενδιαφέρον για παίκτες, όπως ο Ρουμάνος Στάνκου, ο Βενεζουελάνος Μίκου κι άλλοι, να συνδέεται με το θέμα του Αθανασιάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα