Ο τρόπος που πήρε φωτιά στο σπίτι του Μπίκα

Gazzetta team
Ο τρόπος που πήρε φωτιά στο σπίτι του Μπίκα

bet365

Ένα διακοσμητικό καραβάκι που υπήρξε στο μπαλκόνι χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να βάλουν φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.

Μια από τις πιο μαύρες σελίδες στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο γράφτηκε την Τετάρτη, με τον σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα να γίνεται στόχος εμπρηστικής ενέργειας. Η εφημερίδα «Live Sport» αναφέρεται στον τρόπο που έγινε η επίθεση. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο μπαλκόνι του πρώην πλέον αρχιδιαιτητή (δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρει πίσω την παραίτησή του μετά και από τον εμπρησμό), υπήρχε ένα διακοσμητικό καραβάκι. Ο δράστης ή οι δράστες κόλλησαν στον τοίχο το καραβάκι, το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και του έβαλαν φωτιά.

Με δεδομένο πως υπήρχε στο σπίτι ξύλινη πέργκολα και νάιλον, η φωτιά πήρα αμέσως διαστάσεις καίγοντας ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού. Τις έρευνες κάνει η πυροσβεστική καθώς δεν υπήρξε παραβίαση πόρτας, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα