«Θετικά» δείγματα της... νέας ΑΕΛ

«Θετικά» δείγματα της... νέας ΑΕΛ

«Θετικά» δείγματα της... νέας ΑΕΛ

bet365

Οι «βυσσινί» δε κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, αλλά έδειξαν για πρώτη φορά καλό... πρόσωπο μακριά από την Λάρισα.

Σε... νέα εποχή, προσπαθεί να μπει η ΑΕΛ. Όχι τόσο νέα, βέβαια, αφού ο Σάκης Τσιώλης επέστρεψε στον πάγκο των «βυσσινί», με στόχο την αλλαγή της προβληματικής εικόνας που παρουσίασε σε αρκετές αναμετρήσεις της σεζόν, ειδικά σε αυτές μακριά από την έδρα της. Το πρώτο δείγμα, δε συνδυάστηκε μεν με νίκη, όμως υπήρξε σαφή βελτίωση της εικόνας της ΑΕΛ. Οι αλλαγές, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει ότι θα γίνουν, βοήθησαν το «αλογάκι» να διεκδικήσει στα... ίσα την νίκη, σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Παναιτωλικού.

Καμία σχέση, δηλαδή, με την εικόνα που είχε παρουσιάσει η ομάδα από την Λάρισα, στα Γιάννενα και - ειδικά - στην Κέρκυρα. Αυτό, πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, θα είναι το βασικό πλάνο της ΑΕΛ από εδώ και πέρα, με το ματς στο Αγρίνιο να αποτελεί οδηγό για την συνέχεια. Επίσης, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, θα γίνουν κάποιες επιπλέον δοκιμές, ενώ θα πραγματοποιηθούν και κάποιες εξετάσεις, αρχής γενομένης από τις αιματολογικές. Στόχος αυτού, είναι να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ρόστερ αυτή τη στιγμή και σε ποιους τομείς θα χρειαστεί επιπλέον δουλειά, για να βελτιωθεί η εικόνα της ΑΕΛ.

Ο ρυθμός που έχει βρει ο Ναζλίδης, ο οποίος πάλι βρήκε δίχτυα, αλλά και η καλή συνεργασία που είχε με τον Μαρουκάκη, δίνουν μία σημαντική ανάσα στην ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, το οποίο, πλέον, μοιάζει αξιόπιστο. Και όταν γεμίσει ξανά η γραμμή πίσω από τα φορ - υπάρχουν απουσίες, ενώ η προώθηση του Ναβάρα δίνει ακόμα μία ποιοτική εναλλακτική - οι «βυσσινί» μπορούν να αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη. Εκεί, άλλωστε, είναι το δυνατό κομμάτι του ρόστερ της ΑΕΛ. Δημιουργώντας... φόβο στις αντίπαλες άμυνες, θα καταφέρουν να κρατήσουν σε μεγάλο βαθμό τους αντιπάλους του μακριά από την εστία τους, δίνοντας μεγάλη βοήθεια στην - προβληματική η αλήθεια είναι - αμυντική γραμμή και ειδικά στα αργά της στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα