Δίωξη σε Ντέμη, Ρέμο και τρεις Προέδρους της ΕΠΟ

Gazzetta team
Δίωξη σε Ντέμη, Ρέμο και τρεις Προέδρους της ΕΠΟ

bet365

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκαν στους Ντέμη Νικολαΐδη, Αντώνη Ρέμο και σε τρεις πρώην Προέδρους ΕΠΟ για πλαστές ενημερότητες.

Κακουργηματικές διώξεις, ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα Χάρη Λακαφώση, στους Ντέμη Νικολαΐδη, Αντώνη Ρέμο και τρεις πρώην προέδρους της ΕΠΟ για το σκάνδαλο των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων 27 ΠΑΕ.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», ήδη ο εισαγγελέας, διαβίβασε το πόρισμά του, που αποτελείται από 115 σελίδες, στον προΐστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο.

Ο εισαγγελέας διώκει 38 φυσικά πρόσωπα με 4 κακουργήματα: Πλαστογραφία μετά χρήσεως, χρήση πλαστών εγγράφων, απάτη κατ' εξακολούθηση και απλή συνέργεια.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι πως ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης, ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Αντώνης Ρέμος, τρεις πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ (Β.Γκαγκάτσης, Σ.Πιλάβιος, Γ.Σαρρής), ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρ.Σταθόπουλος και ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ.Κουρίδης.

 

Τελευταία Νέα