Με... συνταγή Ξάνθης η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμη για το παιχνίδι με την Βέροια είναι η Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να φαίνεται πως προορίζεται σε εντεκάδα με λίγες ή καθόλου αλλαγές σε σχέση με τους 11 που έπαιξαν κόντρα στη Ξάνθη.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με την Βέροια ολοκληρώθηκε. Οι «Φαίακες», θέλουν να πάνε στη διακοπή με νίκη και στην προσπάθεια αυτή δεν υπολογίζονται οι Γκομές, Ντιμιτρόφσκι και Ντιόγκο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, λοιπόν, δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές με την εντεκάδα να αναμένεται να είναι ίδια με αυτή κόντρα στη Ξάνθη. Ο Κουτζαβασίλης κάτω από τα δοκάρια, ο Βενέτης με τον Ιωάννου στα στόπερ, ο Ζαραδούκας στα αριστερά και ο Σπίνουλας στα δεξιά. Αμυντικοί μέσοι ο Σιόντης με τον Νίκιτς (μικρό παραθυράκι να ξεκινήσει ο Ανδρεόπουλος), δεξί εξτρέμ ο Επστάιν, αριστερό ο Κόντος, δεκάρι ο Ζορμπάς και στην επίθεση θα βρεθεί ο Τουράμ.

Αναλυτικά η 19μελή αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Γεωργακόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Ντουαλά, Τουράμ, Αντιλέχου, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης