Χωρίς Γκομές και Ντιμιτρόφσκι η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Γκομές και Ντιμιτρόφσκι η Κέρκυρα

bet365

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τον Μιχάλη Γρηγορίου στην Κέρκυρα, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει και πάλι στον Ντιμιτρόφσκι, αλλά και στους Γκομές, Ντιόγκο.

Ματς... κλειδί για την Κέρκυρα αυτό απέναντι στη Βέροια το απόγευμα της Κυριακής. Οι «Φαίακες», θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα ώστε να πάνε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή, ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής. Από αυτή απουσιάζουν οι τραυματίες Γκομές και Ντιόγκο, όπως και ο Ντιμιτρόφσκι. Εκτός επίσης έμειναν οι Χιντζίδης, Παμλίδης, Τζανουλίνος, Τριαντάφυλλος και Ναζίμ.

Αναλυτικά η 19μελή αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Γεωργακόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Ντουαλά, Τουράμ, Αντιλέχου, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα