Με... συνταγή Ξάνθης η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Με... συνταγή Ξάνθης η Κέρκυρα

bet365

Έτοιμη για το παιχνίδι με την Βέροια είναι η Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να φαίνεται πως προορίζεται σε εντεκάδα με λίγες ή καθόλου αλλαγές σε σχέση με τους 11 που έπαιξαν κόντρα στη Ξάνθη.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με την Βέροια ολοκληρώθηκε. Οι «Φαίακες», θέλουν να πάνε στη διακοπή με νίκη και στην προσπάθεια αυτή δεν υπολογίζονται οι Γκομές, Ντιμιτρόφσκι και Ντιόγκο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, λοιπόν, δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε αλλαγές με την εντεκάδα να αναμένεται να είναι ίδια με αυτή κόντρα στη Ξάνθη. Ο Κουτζαβασίλης κάτω από τα δοκάρια, ο Βενέτης με τον Ιωάννου στα στόπερ, ο Ζαραδούκας στα αριστερά και ο Σπίνουλας στα δεξιά. Αμυντικοί μέσοι ο Σιόντης με τον Νίκιτς (μικρό παραθυράκι να ξεκινήσει ο Ανδρεόπουλος), δεξί εξτρέμ ο Επστάιν, αριστερό ο Κόντος, δεκάρι ο Ζορμπάς και στην επίθεση θα βρεθεί ο Τουράμ.

Αναλυτικά η 19μελή αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Νίκιτς, Γεωργακόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Ντουαλά, Τουράμ, Αντιλέχου, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα