Για την πρώτη νίκη ο Μοράις

Θοδωρής Βασίλης
Για την πρώτη νίκη ο Μοράις

bet365

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο για να μην μείνει και άλλο πίσω στην βαθμολογία, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει την ευκαιρία να ανέβει δεύτερος στην βαθμολογία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τέλος, Λεβαδειακός-Ξάνθη συμπληρώνουν το πρόγραμμα του Σαββάτου της 10ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς που μπορεί να τον φέρει μόνο δεύτερο στην βαθμολογία. Οι Ηπειρώτες πέτυχαν σπουδαίο διπλό μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και δείχνουν να είναι σε τρομερή κατάσταση. Επιστρέφει ο Λίλα εκτός οι Ακόστα και Ναδάλες.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννενα. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, οι Αρκάδες βρέθηκαν στην πόλη από την Πέμπτη σε μια προσπάθεια να προετοιμαστούν ακόμα καλύτερα.

Πριμ 5% στην Sportingbet για την αναμέτρηση της Σούπερ Λιγκ μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Λεβαδειακός φιλοξενεί την Ξάνθη. Οι Βοιωτοί ηττήθηκαν με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα ματς όπου θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό, αλλά έπεσαν πάνω στον Ντοναρούμα. Η Ξάνθη από την πλευρά της κόλλησε απέναντι στην Κέρκυρα έμεινε στην λευκή ισοπαλία και δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί του Πλατανιά.

Τέλος, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ με τον Μοράις να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπακασέτας λόγω τραυματισμού, κανονικά οι Βάργκας και Πατίτο. Σύστημα 4-4-2 με τον Αραβίδη δίπλα στον Αλμέιδα σκέφτεται ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο Ατρόμητος πάει στο ΟΑΚΑ για να αποδείξει ότι δεν ήταν τυχαία η εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό και αν μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπολογίζονται οι Τόνσο και Ντιγκινί.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (5/11)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 15:00 NS3
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 17:15 NS1
A.E.K.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:30 NS2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα