Έτοιμος για ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμος για ΑΕΚ ο Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Γιώργο Κορακάκη να μην υπολογίζει ως γνωστόν στους Τόνσο και Ντιγκινί.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Ο Γιώργος Κορακάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τόνσο και Ντιγκινί οι οποίοι παραμένουν τραυματίες.

Σε ότι αφορά την εντεκάδα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια, στα στόπερ θα βρεθούν οι Λαζαρίδης, Φυτανίδη. Στα δεξιά της άμυνας ο Κιβρακίδης, στα αριστερά ο Κατράνης. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Ούμπιδες με τον Κεϊτά, αριστερό εξτρέμ ο Στόιτσεφ, δεξί ο Βασιλείου, δεκάρι ο Μπρίτο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Μπαστακός, Κοντοές, Μπίτολο, Γκουγκούδης, Στόιτσεφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα