Με... βάρκα την πράσινη ελπίδα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με... βάρκα την πράσινη ελπίδα

bet365

Ο Γερογιοβάισα περιμένει να δει τον Παναθηναϊκό να ψάχνει με... λύσσα τη νίκη επί της Σταντάρ και τον ΠΑΟΚ να μένει στα... αγαπημένα του Under.

Καλημέρα αδέρφια, σύντροφοι, συνοδοιπόροι σε αυτή τη δύσκολη ζωή, σύμμαχοι στα στοιχηματικά που μας γεμίζουν το μυαλό, τις μεσοβδόμαδες μέρες, τα Σαββατοκύριακα...

Η Ρεάλ με την αδιόρθωτη άμυνα επιβεβαίωσε το G/G στο ματς με τη Λέγκια, η Γιουβέντους με τη Λυών δεν ξέφυγαν από το Under, ωστόσο, αυτός ο άτιμος ο Κριστιάνο που ψάχναμε να βάλει γκολ... εξαφανιζόλ.

Σήμερα θα στηρίξω ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο και επέλεξα ν' ασχοληθώ με τα ματς των ομάδων σας, έτσι για να... πιείτε και μια βότκα στην υγειά μου στην επόμενη έξοδό σας.

Πόσο πια να συνεχίσει δίχως νίκη ο Παναθηναϊκός; Και ειδικά σε τέτοιο παιχνίδι; Κάποια στιγμή πρέπει να γυρίσει και η τύχη, να του έρθουν λίγο καλύτερα τα πράγματα και τα λάθη να σταματήσουν να κοστίζουν. Ναι, το ποδόσφαιρο δεν λειτουργεί έτσι, αλλά καμιά φορά το βλέπουμε πως είναι γραμμένο στη μοίρα. Στο 2,00 η νίκη του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Σταντάρ, αλλά επειδή πολύ δύσκολα βλέπουμε τις δύο ομάδες να κρατούν το μηδέν στην άμυνά τους (μόλις δύο φορές στα τελευταία πέντε ματς οι πράσινοι, μια και μοναδική φορά οι Βέλγοι στις πέντε δικές τους αναμετρήσεις), το G/G πληρώνει στο 1,80, όπως επίσης το σενάριο να σημειωθεί γκολ και στα δύο ημίχρονα, έχει την ίδια απόδοση (1,80).

Στην Τούμπα, έχω μάθει να μην περιμένω πολλά γκολ φίλοι μου. Πιστεύω ούτε οι ΠΑΟΚτσήδες περιμένουν... φεστιβάλ γκολ. Ούτε ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει... Στο ματς με την Καραμπάχ, η απόδοση για νικητή τον «δικέφαλο» με συνδυασμό Under 2,5 τερμάτων έχει απόδοση 3,25, με την ομάδα του Ίβιτς να μετράει 12 Under στα τελευταία 17 παιχνίδια της. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήρθε για πρώτη φορά γκολ των Θεσσαλονικέων στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε το να σκοράρει στο πρώτο (over 0,5 τέρματα) να πληρώνει στο 1,90.

Όταν δεν έχεις συνηθίσει στα κρύα, συμβαίνει αυτό που αποφασίστηκε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αστάνα στο Καζακστάν. Εμείς στη μητέρα πατρίδα είχαμε τις γούνες θα μου πείτε, τώρα τα παιδιά με τα σορτσάκια πως να την παλέψουν; Απολογούμαι...

Στα του παιχνιδιού, όμως, οι Πειραιώτες έδειξαν και το ματς του Φαληρού με τους Καζάκους πως είναι... του χεριού τους και σε αντίθεση με το γκολ που δέχθηκαν, το 15/16 που έχει η ομάδα του Μπέντο στο N/G εκτός έδρας, στρέφει το βλέμμα προς την επιλογή αυτή, έναντι απόδοσης στο 1,83. Η διαφορά δυναμικότητας κάνει δελεαστική την απόδοση του 2,25 για τη νίκη των «ερυθρολεύκων», παρά το γεγονός πως η Αστάνα δεν έχει εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη (5 νίκες, 5 ισοπαλίες).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα