Οι πιθανοί 11 για Αστανά και η ανάλυση Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για την 11άδα με Αστανά αλλά και οι αναλύσεις του Πάουλο Μπέντο με βίντεο και έμφαση στα λάθη του 4-1 στο Καραϊσκάκη.
Μία πιθανή 11άδα για τον Ολυμπιακό με Αστανά είναι με Λεάλι κίπερ, Μποτία και Βιάνα τα δύο στόπερ και Ρέτσο στο ένα άκρο της άμυνας για να πάει ο Φιγκέιρας στο άλλο.
Υπάρχει μία πιθανότητα για βασικό τον Ομάρ ωστόσο ο Μπέντο το σκέφτεται λόγω του συνθετικού χόρτου στην Αστανά, που μπορεί να τον επιβαρύνει καθώς τον θέλει για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό. Για το κέντρο δεν αποκλείεται να δούμε Καμπιάσο με Ρομαό και Τσόρι πιο μπροστά, άκρα με Σεμπά και Ελιουνούσι και φορ τον Καρντόσο. Υποψήφιοι είναι και οι Μανθάτης και Μάρτινς αλλά και ο Μπουχαλάκης.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα και Βούρος. Προφανώς ορισμένοι εξ αυτών θα κοπούν γιατί είναι 21. Ίσως οι Βούρος, Ανδρούτσος και Τσιμίκας ή ο Χουτεσιώτης.
Την Τρίτη ο Μπέντο έδειξε βίντεο στους παίκτες του με ματς της Αστανά. Κυρίως το 4-1 στο φαληρικό γήπεδο. Ξεκαθάρισε προς τους παίκτες του πως δεν πρέπει με τίποτα να επαναληφθούν λάθη όπως της φάσης του γκολ της ομάδας από το Καζακστάν, ζήτησε μεγάλη προσοχή για το συνθετικό χόρτο και τις αντεπιθέσεις της Αστανά και θύμισε στους ποδοσφαιριστές του πως πλέον ο αντίπαλος θα παίξει πιο απελευθερωμένα καθώς δεν έχει τον αγωνιστικό... μπελά του πρωταθλήματος. Φυσικά έγινε ξανά μνεία στις στημένες φάσεις αλλά και στους πλέον επικίνδυνους παίκτες που έχει μπροστά η Αστανά.