Χωρίς Βάργκας στην Τούμπα

Gazzetta team
Χωρίς Βάργκας στην Τούμπα

bet365

Με τον Πατίτο να επιστρέφει μετά την τιμωρία του, αλλά τον Βάργκας να μένει εκτός αποστολής, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η μία επιστροφή πραγματοποιήθηκε... Η άλλη πήρε μικρή παράταση για την ΑΕΚ. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τους Πατρίτσιο Ροντρίγκεζ και τον Ρόλαντ Βάργκας.

Ο πρώτος εξέτισε την ποινή του για το χτύπημα στον Ντιόγκο Φιγκέιρας στο Καρασϊακάκη και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Ζοσέ Μοράις, ενώ ο δεύτερος αν και προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την Τούμπα: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα