Κ19: Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον μεγάλο νικητή της ζωής Θοδωρή Παπαευθυμίου

Ο Παπαευθυμίου

bet365

Ο Θοδωρής Παπαευθυμίου βγήκε νικητής στην πιο δύσκολη... μάχη του και επέστρεψε υγιής στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Κ19 του ΠΑΟΚ!

Πολύ ξεχωριστό ήταν το παιχνίδι της Κ19 του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό. Όχι για τη νίκη με 4-1 του Δικεφάλου του Βορρά επί της ομάδας των Σερρών που δεν διασφάλιζε τον τίτλο καθώς ο Ολυμπιακός τον κατέκτησε με το 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Όπως αναφέρθηκε και στο report του αγώνα για τον ΠΑΟΚ το σημαντικότερο όλων είναι ότι επέστρεψε υγιής στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Παπαευθυμίου. Έχοντας νικήσει στην πιο μεγάλη... μάχη του ο Παπαευθυμίου μπήκε ως αλλαγή αντί του Καλόγηρου στο 77'. Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ που συγκινεί αναφέρει: «Ο Θοδωρής Παπαευθυμίου είναι νικητής. Μιας μάχης, συχνά άνισης. Είναι εδώ και το φωνάζει. Τον ευχαριστούμε πολύ και τον καμαρώνουμε γι' αυτό το μάθημα ζωής! #PAOKFamily #PAOK #FightBack #PAOKNextGen».

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Facebook της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα