20.000€ σε κάθε τελικό στο Stoiximan Master: Τα δίνουν όλα για το τρόπαιο Παναθηναϊκός και Άρης

Newsroom
Μπακασέτας
Για το τρόπαιο και την Ευρώπη Παναθηναϊκός και Άρης, υπόθεση του Μάντσεστερ το FA Cup. Ανάλυση και προγνωστικά.

Η σεζόν εντός συνόρων ολοκληρώνεται με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το βράδυ (20:30) του Σαββάτου. Ένα 90λεπτο που ξέχωρα από το τρόπαιο, προσφέρει και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν* σε κάθε τελικό!

Στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός έμοιαζε ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο. Η απόφαση ωστόσο να αντικατασταθεί ο Γιοβάνοβιτς με τον Τερίμ, δεν ευδοκίμησε. Ο Τούρκος τεχνικός δεν μπόρεσε να περάσει τις ιδέες του στο χορτάρι, σταδιακά έχασε τη δυναμική του στα αποδυτήρια και τα αποτελέσματα τον οδήγησαν στην έξοδο, καθώς ήταν αυτά που στέρησαν από τους «πράσινους» την προοπτική να παλέψουν για την κορυφή.

Mission… Κύπελλο στη Stoiximan

Ο Κόντης ανέλαβε ως υπηρεσιακός ως το τέλος της σεζόν, η πρώτη του απόπειρα ωστόσο έμεινε... ημιτελής. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος για μια ώρα αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, εντούτοις δεν άντεξε την πίεση. Έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων, με το τελικό 2-2 στη Λεωφόρο να αφήνει το «τριφύλλι» στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μεγαλώνοντας έτσι και την υποχρέωση νίκης στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Άρης ξαφνικά βρέθηκε να δίνει ένα ντέρμπι υψίστης σημασίας κόντρα στον ΠΑΟΚ, έστω κι αν βαθμολογικά δεν θα άλλαζε τίποτε για τον ίδιο. Είδε ωστόσο τον μεγάλο του αντίπαλο να περνάει νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και να πανηγυρίζει τον τίτλο!

Βλέπεις τους δύο τελικούς χάρη στη Stoiximan με τριπλή προσφορά* γνωριμίας που περιλαμβάνει και Cosmote TV!

Πλήγμα κυρίως στην ψυχολογία της ομάδας του Μάντζιου αυτό το αποτέλεσμα, αφού εδώ και μήνες ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η εικόνα του Άρη γενικά το τελευταίο διάστημα είναι ενθαρρυντική και η πρόκληση ενός τροπαίου μετά από μισό αιώνα «ξηρασίας», πολύ μεγάλη. Μπαίνει ως αουτσάιντερ στο 90λεπτο του Πανθεσσαλικού ο Άρης, ωστόσο αυτή την περίοδο φαντάζει εξαιρετικά επικίνδυνος στο χορτάρι.

Με αυξημένο κίνητρο για τις δύο ομάδες ο τελικός του Κυπέλλου, καθώς παίζουν ουσιαστικά τους κόπους μιας σεζόν και... τους μισούς της επόμενης. Φαβορί ο Παναθηναϊκός, εντούτοις ο Άρης είναι επικίνδυνος και μπορεί να ζορίσει τους «πράσινους». Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 5,5 κάρτες & Να σκοράρει ο Ιωαννίδης σε απόδοση 5.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Τελικό Κυπέλλου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου και στην Αγγλία, με το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Σίτι εναντίον Γιουνάιτεντ στο Wembley (17:00), με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να κυνηγά το νταμπλ καθώς λίγες μέρες νωρίτερα στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Premier League. Σε εξαιρετική κατάσταση οι «πολίτες», που μετρούν επτά σερί νίκες και στα ημιτελικά άφησαν εκτός την Τσέλσι.

Μια ακόμη προβληματική χρονιά για την Γιουνάιτεντ, καθώς αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο χορτάρι. Έντονη η δυσαρέσκεια των οπαδών για τους παίκτες, τον Τεν Χαχ αλλά και την διοίκηση της ομάδας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν στην 8η θέση του πρωταθλήματος, παρά το δυνατό φίνις με 2/2 κόντρα σε Νιούκαστλ και Μπράιτον. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως έκλεισαν την παρουσία τους με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (57-58)...

Η Σίτι μοιάζει ασταμάτητη το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας ακόμη και στα ματς που δεν εντυπωσιάζει. Για την Γιουνάιτεντ το κίνητρο είναι πολύ υψηλό, ωστόσο δεν πείθει με την εικόνα της στο χορτάρι. Το συνδυαστικό στοίχημα 3-4 γκολ & Μέινου Over 1,5 τάκλιν σε απόδοση 3.55 στο Bet Builder της Stoiximan.


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα