Λιβάι Γκαρσία για Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται, να αρπάξουμε την πρόκριση στο Κόπα Αμέρικα»

Λιβάι Γκαρσία για Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται, να αρπάξουμε την πρόκριση στο Κόπα Αμέρικα»

Newsroom
garcia_eurokinisi

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την ευκαιρία που έχει με την εθνική του ομάδα να βρεθεί στο Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δίνει ένα κρίσιμο ματς με τον Καναδά στο Τέξας στις 23/3, με το διακύβευμα να είναι μεγάλο για την εθνική ομάδα του Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο ότι πολλά παιδιά βλέπουν το ποδόσφαιρο ως διέξοδο και ελπίδα για το μέλλον τους.

Αρχικά είπε πως: «Πάντα είναι ευχάριστο να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Γνωρίζουμε τι διακυβεύεται σ' αυτό το παιχνίδι. Συνήθως, με κάνω εικόνα είναι να σκοράρω είτε να πανηγυρίζω. Αρχίζω να προετοιμάζω το μυαλό μου για 90 και επιπλέον λεπτά, να παλεύω για κάθε μπάλα. Αρχίζω να βλέπω τον εαυτό μου να κερδίζει μονομαχίες, να κερδίζει τα πάντα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τη νίκη» και συνέχισε εξηγώντας ότι:

«Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο ευγνώμονες είμαστε που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Υπάρχουν νεαρά παιδιά που μας βλέπουν ως ελπίδα και διέξοδο. Αυτού του τύπου οι αγώνες και οι ευκαιρίες είναι που πρέπει να αρπάξουμε και με τα δύο μας χέρια ώστε να προσπαθήσουμε να θέσουμε το σωστό πλαίσιο γι’ αυτά τα παιδιά».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα