Επιστροφή στους πάγκους για τον Καρέρα μετά από τρία χρόνια

Newsroom
Επιστροφή στους πάγκους για τον Καρέρα μετά από τρία χρόνια

bet365

Έπειτα από τρία χρόνια εκτός, ο Μάσιμο Καρέρα επιστρέφει στους πάγκους καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Serie B, Άσκολι.

Η επιστροφή του Μάσιμο Καρέρα στους πάγκους είναι γεγονός. Έπειτα από τρία χρόνια εκτός υποχρεώσεων, ο Ιταλός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με την Ασκόλι, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία.

Ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ ήταν εκτός πάγκων από τον Απρίλιο του 2021 και όπως ανακοινώθηκε συμφώνησε με την Ασκόλι, ομάδα της Serie B, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και παλεύει για την παραμονή της στην 2η κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Καρέρα αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2020 από την ΑΕΚ και δύο μήνες αργότερα ανέλαβε την Μπάρι, ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών έληξε πρόωρα καθώς η ιταλική ομάδα αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού τον Απρίλιο του 2021. Από τότε ο Καρέρα δεν έχει εργαστεί πουθενά αλλού με την Μπάρι να του δίνει την ευκαιρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα