«Μπαμ» του Πικέ με Ζλάταν: Ο Ιμπραΐμοβιτς πρόεδρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League (vid)

Newsroom
ζλαταν

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Kings League το οποίο θα διοργανώσει το επόμενο καλοκαίρι ο Ζεράρ Πικέ.

Το έργο του Ζεράρ Πικέ από την ημέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο μεγαλώνει συνεχώς. Ο Καταλανός το έχει... ρίξει στις επιχειρήσεις, με το Kings League να αποτελεί το μεγάλο του εγχείρημα. Ο Πικέ φέρνει συνεχώς μεγάλα ονόματα, με τον Νεϊμάρ να αναμένεται να συμμετάσχει στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League ως πρόεδρος ομάδας.

Ωστόσο ο Πικέ δεν έμεινε εκεί καθώς έκανε την κίνηση ματ και έδωσε τα χέρια με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Όπως ανακοίνωθηκε, ο Σουηδός σούπερ σταρ θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διοργάνωσης η οποία θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι, καθώς θα συμμετάσχει ως πρόεδρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Kings League!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League αναμένεται να ξεκινήσει στις 25/05. Υπολογίζεται να δώσουν το «παρών» 32 ομάδες, με τον Πικέ να έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής της 32. Μια εκ των ομάδων, η Φιούρα FC θα συμμετάσχει με τον Νεϊμάρ από το πόστο του προέδρου.

 

Τελευταία Νέα