«Μπαμ» του Πικέ με Ζλάταν: Ο Ιμπραΐμοβιτς πρόεδρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League (vid)

Newsroom
ζλαταν

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Kings League το οποίο θα διοργανώσει το επόμενο καλοκαίρι ο Ζεράρ Πικέ.

Το έργο του Ζεράρ Πικέ από την ημέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο μεγαλώνει συνεχώς. Ο Καταλανός το έχει... ρίξει στις επιχειρήσεις, με το Kings League να αποτελεί το μεγάλο του εγχείρημα. Ο Πικέ φέρνει συνεχώς μεγάλα ονόματα, με τον Νεϊμάρ να αναμένεται να συμμετάσχει στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League ως πρόεδρος ομάδας.

Ωστόσο ο Πικέ δεν έμεινε εκεί καθώς έκανε την κίνηση ματ και έδωσε τα χέρια με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Όπως ανακοίνωθηκε, ο Σουηδός σούπερ σταρ θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της διοργάνωσης η οποία θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι, καθώς θα συμμετάσχει ως πρόεδρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Kings League!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Kings League αναμένεται να ξεκινήσει στις 25/05. Υπολογίζεται να δώσουν το «παρών» 32 ομάδες, με τον Πικέ να έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής της 32. Μια εκ των ομάδων, η Φιούρα FC θα συμμετάσχει με τον Νεϊμάρ από το πόστο του προέδρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα