Ο Ολιβέιρα σκόραρε ύστερα από 403 ημέρες και το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ της περασμένης σεζόν! (vid)

Newsroom
 Ο Ολιβέιρα σκόραρε ύστερα από 403 ημέρες και το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ της περασμένης σεζόν! (vid)

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα βρήκε δίχτυα στο 3-1 της Γκιμαράρες επί της Εστορίλ και ο πρώην φορ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κούνησε πλεκτό ύστερα από ένα ντέρμπι στη Λεωφόρο για τo Κύπελλο της περσινής σεζόν.

Στην πατρίδα του αγωνίζεται πλέον ο Νέλσον Ολιβέιρα που τη διετία 2019-2021 ήταν στην ΑΕΚ και αμέσως μετά συνέχισε, ως και το περασμένο καλοκαίρι, στον ΠΑΟΚ.

Μετά τους Δικέφαλους ο Πορτογάλος φορ πήγε στην τουρκική Κόνιασπορ όμως με το club της Τουρκίας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε 17 εμφανίσεις του και στις αρχές του έτους γύρισε στη χώρα του για λογαριασμό της Γκιμαράες.

Στο χθεσινό (2/3) 3--1 που κέρδισε την Εστορίλ ήταν εκείνος που στο 42' «έγραψε» το 3-0 για λογαριασμό της και έτσι ο 33χρονος στράικερ βρήκε και πάλι δίχτυα από περίπου 13 μήνες και πιο συγκεκριμένα 403 ημέρες!

Το τελευταία του επίσημο γκολ ήταν στις 26 Ιανουαρίου του 2023 και στο 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το Κύπελλο Ελλάδος. Οπου και είχε συστοχήσει από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ο Ολιβέιρα είχε 26 προσωπικά τέρματα σε 70 εμφανίσεις του με την ΑΕΚ και 10 σε 45 ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα