ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» της SteDoCo για την… έκρηξη φιλίας των ΠΑΟΚτσήδων ελέω Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» της SteDoCo για την… έκρηξη φιλίας των ΠΑΟΚτσήδων ελέω Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» της SteDoCo για την… έκρηξη φιλίας των ΠΑΟΚτσήδων ελέω Μπίσεσβαρ

bet365

Η αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκφράστηκε εκ νέου μέσα από το... διαδικτυακό «ντου» στην επίσημη σελίδα στο Facebook της V.V. SteDoCo.

Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ αποφάσισε να συνεχίσει στα 35 του χρόνια να παίζει ποδόσφαιρο, έστω και στην 4η κατηγορία της Ολλανδίας με τη φανέλα της «V.V. SteDoCo».

Ο ιδιαίτερα αγαπητός και συμπαθής «αφάνας» των φίλων του ΠΑΟΚ, είδε ένα μεγάλο αριθμό «ασπρόμαυρων» οπαδών να μην τον έχουν ξεχάσει και να του εκφράζει την αγάπη προχωρώντας σε… διαδικτυακό «ντου» στην επίσημη σελίδα στο Facebook της μικρής ερασιτεχνικής ολλανδικής ομάδας.

Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) η σελίδα της SteDoCo είχε 602 ακολούθους, το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε φτάσει τους 3.800 και το πρωί της Πέμπτης (8/2) μετράει 8.100 ακολούθους.

Η ολλανδική ομάδα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε και καλωσόρισε τους νέους ακολούθους από την Ελλάδα, τους οποίους κάλεσε να την ακολουθήσουν και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

«Σε όλους τους νέους οπαδούς μας.

Είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε ότι πρόσφατα πολλοί άνθρωποι βρήκαν (και τους άρεσε) τη σελίδα Facebook του SteDoCo.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό οφείλεται στην άφιξη στο SteDoCo 1 του Diego Biseswar, ο οποίος έχει παίξει αρκετά χρόνια για τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι ο Ντιέγκο έχει ακόμα τόσους πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα συγχαρητήρια και τα θετικά μηνύματα και ελπίζουμε ότι ο Ντιέγκο θα νιώσει σαν στο σπίτι του μαζί μας και σύντομα θα δείξει τις ικανότητές του στο γήπεδο, όπως έκανε στον ΠΑΟΚ. Λάβετε υπόψη ότι θα δείξουμε τον Ντιέγκο με στολή SteDoCo το αργότερο αυτή την Παρασκευή. Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο Instagram (stedocoheren1) και στο X (@1stedoco).

Ευχαριστούμε».

Η SteDoCo εδρεύει στην πόλη Hoornaar των περίπου 2.000 μόνιμων κατοίκων και πλέον ο Μπίσεσβαρ θα παίξει ξανά μπάλα στην Ολλανδία μετά από περίπου 12 έτη, αφού ήταν το 2012 όταν έφυγε από τη Φέγενορντ με προορισμό την Καϊσερισπορ της Τουρκίας. Ακολούθησε η επταετής παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος το 2019 και τριών κυπέλλων.

@Photo credits: PAOK FC
 

Τελευταία Νέα