#noviolence: Live συζήτηση στο Gazzetta με ποδοσφαιριστές για το θέμα της βίας!

Newsroom
Εκπομπή του Gazzetta για τη βία

bet365

Το Gazzetta συμμετέχει στην καμπάνια #noviolence της Novibet, με μια ζωντανή συζήτηση με ποδοσφαιριστές για το θέμα της βίας, την Πέμπτη (01/02, 13:30) στο YouTube.

Η Novibet ως Μέγας Χορηγός 8 ομάδων της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αναλαμβάνει για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωτοβουλίες για να αναδείξει τον ρόλο της αθλητικής άμιλλας. Στην καμπάνια συμμετέχει ενεργά το Gazzetta, το οποίο ανοίγει τον διάλογο για το ζήτημα της βίας στα γήπεδα με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου μας. Τους ίδιους τους παίκτες.

Την Πέμπτη συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Στο κανάλι του Gazzetta στο YouTube, στις 13.30, ποδοσφαιριστές από οκτώ ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος θα συζητήσουν ζωντανά με τον Θάνο Σαρρή για το ζήτημα της βίας εντός κι εκτός γηπέδων, θα μοιραστούν προσωπικές εμπειρίες και θα εκφράσουν τις δικές τους απόψεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του Gazzetta στο YouTube!

Δείτε το video της καμπάνιας #noviolence

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα