Στη Μάλτα οι Ρόβας, Νταμπίζας, η Ελλάδα έφτασε τους τέσσερις «εκπροσώπους» στο νησί

Newsroom
vc

bet365

Ο 29χρονος επιθετικός Χρήστος Ρόβας υπέγραψε στη Φλοριάνα της Μάλτας, ενώ πρόσφατα για λογαριασμό της Σίρενς πήγε στο νησί και ο Κώστας Νταμπίζας.

Στη Μάλτα θα συνεχίσει ο Χρήστος Ρόβας, που τις τελευταίες 2,5 σεζόν έπαιζε στη Super League 2 αρχικά στον Αλμωπό Αριδαίας και ύστερα στην Καλαμάτα, που ήταν και η τελευταία του ομάδα (67 ματς/32 γκολ).

Ο 29χρονος επιθετικός που αποχώρησε πρόσφατα από τη «Μαύρη Θύελλα» υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Φλοριάνα της χώρας και έτσι θα βρεθεί για 2η φορά στο εξωτερικό, αφού παλαιότερα αγωνίστηκε στη Σλοβακία με την Τάμπορ Σεζάνα.

Η Φλοριάνα που έχει κατακτήσει 26 φορές το πρωτάθλημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο «-3» από την κορυφή, ενώ ήδη στην εκεί λίγκα υπάρχουν ακόμη τρεις Ελληνες παίκτες.

Στη Φλοριάνα παίζει από το καλοκαίρι ο μπακ Αλέξανδρος Κούρος, τότε περίπου πήγε στην Χιμπέρνιανς ο φορ Γιάννης Μπαστιανός, ενώ πρόσφατα υπέγραψε στη Σίρενς ο Κώστας Νταμπίζας, 23χρονος στόπερ «απόφοιτος» των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα